Påminner ännu en gång...Ni får ursäkta om jag blir tjatig, men jag vill bara ännu en gång påminna er om att gå in och kolla på www.toniochjag.blogg.se/konserter, där ni kan se kommande turnéplan. Jag har ju obeserverat att besöksantalet ökat markant på bloggen så därför kanske vissa har missat detta.

I listan som finns där kan man klicka på alla platser med understreck, då kommer man in på arrangörernas hemsida.Länk till konsert-sidan finns även i listan till höger, under Länkar.Kommentarer
Postat av: Anna

Jag minns en underbart vacker midsommaraftonsnatt för många år på en badplats utanför Södertälje. Med korslagda ben som en skräddare satt en mörkhårig, söt kille i ett av tälten som sjöng och spelade på en gitarr när festen sedan länge var över och de flesta hade gått och lagt sig. Runtomkring honom satt det en liten hänförd skara beundrare och njöt av hans musik. Jag satte mig ner jag också och tyckte killens musik var så himla fin. Han hade också de goaste, varmaste och snällaste ögon jag någonsin hade sett tror jag. Ja, det var svårt att inte falla pladask för Toni den midsommarnatten! Senare återsåg jag honom igen på ett skivomslag och hörde hans låtar bli mer och mer poppis. Någon gång såg jag honom komma gåendes på stan med tjej och barnvagn. Klart man blev lite så där löjligt "tjejlessen i hjärtat" för en sekund eller några fler, när man såg att han hade mött Kärleken med stort K, men det var snabbt övergående. En sån fin kille önskade man ju allt gott bara. Sedan gick åren och man fick ju annat att göra och tänka på. Men då och då mindes jag bilden av den där underbara stunden i tältet då Toni spelade för oss. Min förvåning över att Toni har haft det så svårt under en massa år var nästan lika svår att greppa som glädjen är lika stor idag att han är tillbaka igen. Jag önskar verkligen Toni Holgersson allt gott och fint i världen under återstoden av hans och allas våra liv och att han aldrig mer väljer den enklaste vägen när dagarna ibland blir tunga och avåra att stå ut med.

2010-05-24 @ 11:51:53
Postat av: Anders

Anna: Tack för din fina kommentar och att du vill dela med dig av dina minnen. Vacker berättelse ur hjärtat. Allt gott till dig också! :-)

2010-05-24 @ 11:58:44
URL: http://toniochjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0